Licenca A 20 045/2     +381 11 30 85 350     duga90@ptt.rs

Evropske metropole

MOSKVA

Moskva

18.06 – 21.06.2021.

4 dana / 3 noći

 1. dan    18.06. Beograd – Moskva   petak

Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”. Let avio kompanije Air Serbia za Moskvu u 06:05 časova (let JU 650). Dolazak na moskovski aerodrom u 10:00 časova.

Sa aerodroma Panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet "Lomonosov", Moskovska saborna dzamija, Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte). Transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vreme. Uveče obilazak Moskovskog metroa, jedan od najlepših i najstarijih metroa na svetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasledja. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralnim ornamentima, mermernim stubovima i portretima nacionalnih heroja. Noćenje.

2. dan    19.06.   Moskva     subota

Doručak. Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar, kompleks neponovljiv po svojoj arhitektonskoj i umetničkoj lepoti. Obilazak teritorije, Uspenske crkve u kojoj su krunisani svi ruski carevi, Arhangelske crkve, Car zvona i Car topa, kao i poseta Patrijaršijskoj palati. Muzej Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i pretstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan    20.06.   Moskva        nedelja

Doručak. Fakultativni program: Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Lavra je, razvijajući se od usamljene drvene crkve u sred šume u XIV veku, imala različite uloge koje su bile od velikog značaja za rusku istoriju. Slobodno vreme. Večernja Moskva sa reke - vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa reke na noćnu Moskvu, jedan od najlepše osvetljenih gradova na svetu. Noćenje.

 4. dan    21.06.   Moskva        ponedeljak

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma u 18:00 časova. Let avio kompanije Air Serbia za Beograd u 22:10 časova (let JU 655). Dolazak u Beograd u 00:10 časova. Kraj usluge.

CENA ARANŽMANA po osobi:     495 EUR
Cena za decu 2-14 godina sa dvoje odraslih (dopunski ležaj*)   460 EUR

Doplata za jednokrevetnu sobu     60 EUR              

Smeštaj tri odrasle osobe moguc je u dvosobnim apartmanima, doplata 60 EUR po osobi, (na upit).

Doplata za polupansion (3 večere u hotelu)     33 EUR

Cena aranžmana obuhvata:

 • Avio prevoz na svim relacijama letovima Air Serbia:  18.06. Beograd - Moskva    21.06. Moskva - Beograd;
 • Troškove avio-taksi (cca 110 EUR, podložno je promeni);
 • Smeštaj u hotelu Delta 4* u dvokrevetnim sobama sa doručkom;
 • Transfere prema programu;
 • Turistički program: panoramsko razgledanje Moskve;
 • Usluge stručnih lokalnih vodiča na srpskom jeziku;
 • Troškove organizacije aranžmana.

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Fakultativni program;
 • Opcionu doplatu za polupansion;
 • Individualne troškove.

Opis hotela:

 Moskva, Hotel Delta 4* http://www.izmailovo.ru/

Hotel je u sastavu nekadašnjeg kompleksa hotela Izmailovo. Metro stanica je na oko 100 m od hotela, a do strogog centra i Crvenog trga se stiže za samo 25-30 minuta, što je od velikog značaja za efektivno korisćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno - jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira. Doručak švedski sto.

Fakultativni program:

 Moskva

 • Obilazak Moskovskog metroa 10 EUR
 • Sergijev Posad (bivši Zagorsk) 50 EUR (minimalan broj 8 učesnika)
 • Krstarenje rekom Moskvom 45 EUR
 • Kremlj (teritorija, 2 Saborne crkve, Patrijaršijska palata) 45 EUR *
 • Panorama Borodinske bitke 35 EUR

U sve cene uračunato je: vodič, autobus, ulaznice, slušalice

*) Prijavljivanje i plaćanje izleta u Kremlj obavezno je prilikom uplate aranžmana ili najkasnije do 31.05.2020. Nakon toga neće biti moguće.

 Realizacija i cene fakultativnog programa su garantovani, nezavisno od broja prijavljenih putnika, osim za izlet u Sergijev Posad.

 Za broj prijavljenih putnika ispod 20, program će se realizovati javnim prevozom, metroom.

Nađite nas na FB

Kontakt

Ivana Đaje broj 3
www.dugatravel.com 
+381 11 308 53 50
duga90@ptt.rs

OTP A 20 045/2020
Licenca za organizovanje turističkih putovanja