Prevoz ITALIJA- Duga Travel

prevoz putnika - Duga Travel

 Obaveštavamo Vas da ćemo i ove godine, kao i svih prethodnih, vršiti uslugu organizovanog prevoza putnika na relaciji Beograd – Lido di Jesolo/Rimini – Beograd.

Smene na 8 dana / 7 noćenja:

  • Polasci za Rimini / Lido di Jesolo su petkom počevši od 16.06.2017. do 01.09.2017.
  • Povratak iz Riminija / Lido di Jesolo je subotom počevši od 24.06.2017. do 09.09.2017.
  • Cena povratne karte Beograd – Rimini  – Beograd: odrasli - 90 eur, deca 0-12 god – 75 eur.
  • Cena povratne karte Beograd – Lido di Jesolo – Beograd: odrasli - 65 eur, deca 0-12 god – 55 eu
  •  
  • Ne postoji mogućnost potvrde prevoza u jednom pravcu, niti prevoza iz Italije za Srbiju i nazad.

Polazak iz Beograda za Rimini je u 15.00 h (uz mogućnost promene) - o mestu polaska bićete blagovremeno obavešteni. Sastanak grupe je u 14.30 h. Postoji mogućnost spajanja sa grupom za Lido di Jesolo i u tom slučaju polazak iz Beograda je između 15 i 19 časova. U slučaju da nema dovoljan broj platežnih putnika (minimum 30 pax) polazak 16.06. će biti organizovan mini busom uz obaveznu doplatu.

Polazak iz Beograda za Lido di Jesolo je u 19.00 h (uz mogućnost promene) - o mestu polaska bićete blagovremeno obavešteni. Sastanak grupe je u 18.30 h.

Skupljanje putnika iz Riminija za Srbiju je u popodnevnim satima. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i do 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme povratka je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka putem infotabli, usmeno, telefonom ili SMS-om.

Skupljanje putnika iz Lido di Jesolo-a za Srbiju je u kasnim popodnevnim satima. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i do 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme povratka je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka putem infotabli, usmeno, telefonom ili SMS-om. 

Organizator prevoza vozi putnike do hotela (najbliže sto može prići autobus) i nazad.

Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15 eur po osobi. (povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana). Minimum za organizovanje autobuskog prevoza je 30 putnika. U slučaju manjeg broja putnika za Lido di Jesolo postoji mogućnost da putnici kod pumpe Calstrote kod San dove di Piave pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište, ili će autobus za Rimini prvo ući u Lido, a kad ostavi putnike nastaviti za Rimini.
Napomena: Autobus ne vozi do Riccione-a, i Pesaro-a. Putnici mogu nastaviti put lokalnim gradskom linijom iz Riminija.

Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku i sedištu. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.

Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.