O nama - Duga Travel

prevoz putnika - Duga Travel

Preduzeće za turizam Duga Travel d.o.o., osnovano je 01.11.1990. godine u Beogradu. Jedno je od najstarijih privatnih turističkih preduzeća u Srbiji. Nalazi se u sopstvenom poslovnom prostoru u ulici Ivana Djaje 3 u Beogradu.
Naša osnovna delatnost je pružanje turističkih usluga u zemlji i inostranstvu. Član je ANTASA i poseduje licencu Ministarstva ekonomije i turizma Republike Srbije OTP 45/29.02. 2016.

Iza nas su 28 godina iskustva i prisustva na turističkom tržištu koje su nam donele renome i ugled. Mi smo porodična agencija koja ima iskusan i profesionalan tim. Bavimo se organizacijom i prodajom sopstvenih paket aranžmana u zemlji i inostranstvu,receptivnim turizmom ( dovodjenjem stranih gostiju u Srbiju), organizacijom kulturnih i sportskih manifestacija, koncerata, banjskim,zdravstvenim i sportskim turizmom, prodajom avio karata,prodajom polisa putnog zdravstvenog osiguranja,seoskim turizmom u vlastitom porodičnom objektu u selu Slavkovica podno planine Rajac,turizmom velikih gradova...

Više od 16 godina prisutni smo na turitičkom tržištu Bugarske.Više hiljada zadovoljnih gostiju posetilo je bugarske planinske centre i crnomorska letovališta posredstvom naše agencije.
U našoj ponudi možete naći i turističku ponudu zemalja našeg regiona: Hrvatske, Slovenije, Grčke, Italije, Madjarske, Turske, Crne Gore, Makedonije...